Protokolli i Bashkepunimit midis Qendres Kombetare te Kinematografise dhe Apulia Film Commission


Firmoset ne Otranto ne prezencen e Ministres se Kultures Znj. Mirela Kumbaro, Protokolli i Bashkepunimit midis Qendres Kombetare te Kinematografise dhe Apulia Film Commission.


Me Ministren e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtuesit e Apuglia Film Commission, (nga e majta ne te djathte), Daniele Basilio drejtori ekzekutiv, Luigi De Luca zv president dhe Antonella Gaetapresidente, profesioniste te apasionuar dhe vizionare qe ne pak vite krijuan nje realitet te paimagjinueshem kinematografik duke ngritur nje industri fitimprurese per rajonin e Pulias dhe njekohesisht me produksione konkuruese ne nivel europian, miq te mire te cilet prej vitesh ndjekin me interes zhvillimet kinematografike ne vendin tone duke qene protagoniste te financimit te disa projekteve te perbashketa dhe duke dhene cdo kontribut per te ndertuar nje te ardhme te perbashket

Linku i Protokollit te Bashkepunimit i nenshkruar midis Qendres kombetare te Kinematografise dhe Apulia Film Commission: