SARAJEVO FILM FESTIVAL 2014

Uliks Fehmiu, aktor brilant, i biri i “Bekimit” te madh 

Me legjenden historike te filmit Béla Tarr

Alberto la Monica i jurise Cineuropa duke firmosur cmimin per Isa Qosen

Isa Qosja fiton cmimin CINEUROPA me filmin “Tre dritare dhe nje varje”!!!
 

Me regjisorin turk te filmit SONG OF MY MOTHER qe rrembeu “zemren” Festivalit te Sarajeves, Erol Mintaş, fituesi i cmimit te pare