Filma të animuar

  Titulli i Projektit Regjia Producent Faza e projektit Viti i realizimit
1 Konsensus Artur Dauti Studio 7 Përfunduar 1998
2 Loja e Diallit Rikarda Nova 4+1 Përfunduar 1998
3 Kapriço Artur Dauti 4+1 Përfunduar 1998
4 Fotografitë Artan Maku BOTA SHQIPTARE Përfunduar 1998
5 Rimodelimi Stefan Taci 4+1 Përfunduar 1999
6 3 në 1 Blerta Xhomo 4+1 Përfunduar 1999
7 Tuneli Artur Dauti 4+1 Përfunduar 1999
8 Dhe ndërroi lëkurë Gjin Varfi 4+1 Përfunduar 1999
9 Rituali Stefan Taci 4+1 Përfunduar 1999
10 Gurgdhendësit Artan Maku BOTA SHQIPTARE Përfunduar 2000
11 Shakaja Shaqir Veseli 4+1 Përfunduar 2000
12 Guri dhe liria Artan Maku Teuta TV Përfunduar 2000
13 Kafeneja Shaqir Veseli 4+1 Përfunduar 2000
14 9 vjet e 9 ditë Artur Dauti EUROSTAR Përfunduar 2001
15 Koha e dashurisë së akrepave Ergys Faja Studio GRISHAJ Përfunduar 2001
16 Ndryshimi Gjin Varfi PEGASO Përfunduar 2001
17 Princesha dhe hëna Ergys Faja PEGASO Përfunduar 2002
18 Metamorfoza Artur Dauti PEGASO Përfunduar 2002
19 Barbarët Stefan Taçi PEGASO Përfunduar 2002
20 Mirazh në shkretëtirë Artan Maku BOTA SHQIPTARE Përfunduar 2002
21 Dy autorë një personazh Artur Dauti PEGASO Përfunduar 2002
22 Ura Artur Muharremi PEGASO Përfunduar 2003
23 Koha moderne Artan Maku BOTA SHQIPTARE Përfunduar 2003
24 Zemër qeni dhe besë ujku Gjin Varfi BOTA SHQIPTARE Përfunduar 2003
25 Ka ndodhur dikur Rikarda Nova BOTA SHQIPTARE Përfunduar 2004
26 Dordoleci Ergys Faja H. Hallamani Përfunduar 2004
27 Fëmija ynë… Artur Dauti EUROSTAR Përfunduar 2004
28 Dhelpra dhe rrushtë Bujar Kapexhiu IBRO Përfunduar 2005
29 Porta e luanit Artan Maku IBRO Përfunduar 2005
30 Bilbili dhe mbreti Bertrand Shijaku Bota shqiptare Përfunduar 2005
31 Kungulleshka Gjin Varfi Bota Shqiptare Përfunduar 2006
32 Batterfly Stefan Taci Maku Përfunduar 2006
33 Bishtprerat Gjin Varfi Maku Përfunduar 2006
34 Divi dhe gjahtari Artan Maku Maku Përfunduar 2007
35 Cunami Shaqir Veseli Maku Përfunduar 2007
36 100 kafe Klejdi Eski Nilor Përfunduar 2007
37 Esenca e jetës Jani Zhonga Maku Përfunduar 2009
38 Lakmia Rikarda Nova Maku Përfunduar 2008
39 Një natë Ardit Faja Maku Përfunduar 2008
40 Guernica Shaqir Veseli Maku Përfunduar 2008
41 Fajtori Elton Vogli Maku Përfunduar 2009
42 Kamioni Ilir Kaso Maku Përfunduar 2009
43 Torollaku Artur Dauti Maku Përfunduar 2009
44 Shelgu dhe kungulli Bertrand Shijaku Bota Shqiptare Përfunduar 2009
45 Mëkatari Gjin Varfi Maku Përfunduar 2010
46 Liria e madhe Artan Maku Maku Përfunduar 2010
47 Gjyqi Shaqir Veseli Maku Përfunduar 2012
48 Puthjet etnike Jani Zhonga Maku Përfunduar 2016
49 Dega e vogël Bertrand Shijaku Bota Shqiptare Përfunduar 2015
50 Faraway Megi Karaj Projekt Sxhj Përfunduar 2015
51 Sarah Artan Maku Maku Përfunduar 2015
52 Kaini Shaqir Veseli Pika Pro Përfunduar 2016
53 Ritual në errësirë Elton Vogli Creative Box Përfunduar 2016
54 Bonboni Pelivoni Rikarda Nova Cinemania Përfunduar 2016
55 Një histori Albana Shoshi Projekt Sxhj Përfunduar 2016
56 Macja Artur Dauti Projekt Sxhj Përfunduar  2019
57 Man Wanted Irida Zhonga FotoKozmos Pasprodhim  
58 Kukulla Artan Maku Maku Xhirime  
59 Aventurat e Lelos – Labirinthi Endrit Beqo Cinemania Përfunduar  2019
60 Një ndodhi në bregdet Bertrand Shijaku Bota Shqiptare Përfunduar 2019
61 Burri Artur Dauti Bunker Film+ Pa kontraktuar
62 Milo Fatjon Alla Cinemania p.f. Pa kontraktuar
63 Gilgameshi Shaqir Veseli TunnelFilm Pa kontraktuar