Filma indipendentë të animuar


Titulli i Projektit

Regjia

Producent

Faza e projektit

Viti i realizimit

Rituali i një qyteti

Bertrand Shijaku

Bota Shqiptare

Përfunduar

2016

Dy trandafilat

Amleda Gjumi

Maku

Përfunduar

2015

Kanguri, dallëndyshja dhe trumcaku

Blerina Çufaj

Maku

Përfunduar

2015

Njeriu

Selma Bardhi

Maku

Përfunduar

2015

Majmuni dhe maçoku

Pamela BILALI

Maku

Përfunduar

2015

Shqiponja dhe sorra

Lindita Dedukaj

Maku

Përfunduar

2015

Legjenda e vendit të shenjtë

Eliona Thomaraj

Urban Distribution

Në proces xhirimi