Filma artistikë me metrazh të shkurtër


Titulli i Projektit

Regjia

Producent

Faza e projektit

Viti i realizimit

Mosmirënjohje

Leka Bungo

ALG PRO

Përfunduar

2002

Valsi i lumturisë

Armando Bora

MONITOR

Përfunduar

2002

Ëngjëlli blu

Eno Milkani

B&G

Përfunduar

2002

Bir

Ilir Hunçi

KODEA

Përfunduar

2002

Pleqëri të mbarë

Irvin Mucaj

SAIT

Përfunduar

2002

Tuneli

Ilir Butka

FASADA

Përfunduar

2002

Macet në dëborë

Irvin Mucaj

SAIT

Përfunduar

2002

Milan-Tiranë

Iris Elezi

FLORA CO

Përfunduar

2003

Lule bore

Robert Budina

ERA film

Përfunduar

2004

Një ditë e mrekullueshme

Ibrahim Mucaj

EUROSTAR

Përfunduar

2004

Busulla

Bujar Alimani

MAKU

Përfunduar

2007

24 orëshi i një 10 mijë lekëshi

Redi Treni

NILOR

Përfunduar

2007

Shkallët

Ilir Harxhi

IDEA

Përfunduar

2008

Rrëfimi i Kristinës

Xhoslin Rama

NILOR

Përfunduar

2009

Shenjetorja

Eno Milkani

MAKU

Përfunduar

2009

Të gjithë qajnë

Jonid Jorgji

B&G

Përfunduar

2009

Dita e parë e shkollës

Dionis Papadhimitri

Papadhimitri Film

Përfunduar

2009

Në përvjetorin e martesës

Artan Malaj

Teater TV Studio

Përfunduar

2009

Mira

Dhimit[r Ismailaj

MAKU

Përfunduar

2009

Ngjarje në traget

Keldi Karuni

Teater TV Studio

Përfunduar

2009

Pleqtë e hashashit

Ylli Pepo

Studio GRISHAJ

Përfunduar

2009

Familja e gjaksit

Neritan Mehmetaj

On Film Production

Përfunduar

2009

Filma të studentëve (temë diplome)

6 Studente AAB

On Film Production

Përfunduar

2009

Një sy mbyllur

Andamion Murataj

Lissus Media

Përfunduar

2010

Ngushtë

Xhoslin Rama

Ere Film

Përfunduar

2011

Para perëndimit të diellit

Kled Kapexhi

A.A

Përfunduar

2011

Dita e fundit e Loro Shestanit

Sokol Keraj

Zig Zag Film

Përfunduar

2011

Matanë lumit

Sabir Kanaqi

Bunker film

Përfunduar

2011

Filma të studentëve (temë diplome)

12 Studente AAB

On Film Production

Përfunduar

2011

Parking

Klajd Papadhimitri

Papadhimitri Film Production

Përfunduar

2014

Më në fund në shtëpi

Kreshnik Saraci

Nilor

Përfunduar

2014

Ndjenja informale

Lorina Beci

On Film Production

Përfunduar

2014

Simon

Xhoslin Rama

Erë Film

Përfunduar

2014

Pa trru është qielli

Odeta Çunaj

O Film

Përfunduar

2015

Karuseli

Elkjana Gjipali

KINOSTUDIO DARDAN

Përfunduar

2015

ANA

Ajola Daja

Bunker Film+

Përfunduar

2015

KENO

Ergys Peqini

Eurofilm

Përfunduar

2015

ATA

Emiljano Leka

AlbaSKY

Përfunduar

2016

Moter dhe Vëlla

Ajola Daja

Eurofilm

Përfunduar

2016

Lule Plastike

Ylljet Aliçka

KINOSTUDIO DAR DAN

Përfunduar

2016

Ardhur nga ëndrrat

Klajd Papadhimitri

Eurofilm

Përfunduar

2017

Ne kemi diellin

Petrit Ruka

Tunnelfilm

Përfunduar

2017

Shtëpia e vjetër

GentiKame

GENTIUS FILM

Përfunduar

2017

ATILA

Bernart Laze

FILTERFILM

Përfunduar

2017

E Huaja

Donard Hasani

Partizani Production & Distribution

Përfunduar

2017

TIRANA 100 KM

Lorin Terezi

Mov(i)e On

Përfunduar

2017

113

Vivian Rama

Erë Film

Përfunduar

2017

Gentian Gjikopulli

R&T Advertising

Përgatitore

Kllouni

Edmond Mandro

SOFILMS

Përgatitore

Kadillak dhe manaferra

Blerta Kelmendi

’90 Production

Përgatitore

Ngjarje

Lorin Terezi

Kaçak

Përgatitore

Rrëfimi i një vrasësi me pagesë

Klajd Papadhimitri

Eurofilm

Përgatitore

Shija e derrit

Erenik Beqiri

Element Studios

Përgatitore

Vulë

Valmir Tërtini

Kinostudio Dardan

Përgatitore

Uku

Vivjan Rama

ERËFILM

Përgatitore