Filma artistikë indipendentë me metrazh të gjatë

  Titulli i Projektit Regjia Producent Faza e projektit Viti i realizimit
1 Hija e diellit D. Mesareja & D. Cenameti A.A Studio Përfunduar 2019
2 Përrallë, Sex dhe celular Erion Bubullima Ska-Ndal Përfunduar 2016
3 Hije Jotti Ejlli Kinostudio Dardan Përfunduar 2017
4 Moshatarë Edmond Topi MMS Nositi Përfunduar 2017
5 Procedurat Suela Bako & Ergys Meta Erafilm Përfunduar 2018
6 Njeriu me Këmishë Luan Kryeziu & Endrit Delisula Videoline Përfunduar 2019
7 Gangsteri perfekt Andi Deliana Action Production Përfunduar 2018
8 Një jetë me ty Erion Kame Black Box Përfunduar 2020
9 Emili Ajola Daja A.R. Production Përfunduar 2019