NJOFTIM

Këshilli i Miratimit të Projekteve i mbledhur në datë 20.04.2017,

V E N D O S I:

I. T’i propozojë Kryetarit të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë financimin e këtyre projekteve:

  • Projekti “Festivali i Filmit Ballkanik dhe i Kulinarisë”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “Action Production” sh.p.k.
  • Projekti “Tirana International Film Festival”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “Tirana Film Institute”.
  • Projekti “A-FestFilm Argjiro-Rozafa 2017”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “Projekt SXHJ” sh.p.k.
  • Projekti “Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dea Open Air”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “Multi Media Nositi” sh.p.k.
  • Projekti “Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “ORA Film” sh.p.k.
  • Projekti “Festivali Ndërkombëtar i Filmit Giffoni Film-Shqipëria”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “MEDIAVISION” sh.p.k.
  • Projekti “Festivali First Step Film Fest”, paraqitur nga shtëpia kinematografike “D’ART”.

II. T’i propozojë Kryetarit të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë financimin e projektit kategorinë Minority Coproduction:

  • “Loja e parave”, skenari dhe regjia Antonio Mirabitto, paraqitur nga shtëpia kinematografike “Filter Film” sh.p.k.

III. T’i propozojë Kryetarit të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë financimin e projektit për promocion dhe distribucion të projektit kinematografik me metrazh të gjatë- vepër e parë “Dita zë fill”, skenari dhe regjia Gentian KOÇI.

IV. Miratimin e kërkesës së shtëpisë kinematografike “EuroFilm” sh.p.k., për ndërrimin e regjisorit të projektit për film artistik me metrazh të shkurtër “I ardhur nga ëndrrat”, skenari Vladimir PRIFTI. Projekti do të realizohet nga regjisori Klajd PAPADHIMITRI.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn