Sarajevo Film Festival 11-18 August 2017

Mundesi aplikimi ne Festivalin e Sarajeves per studentet!
Te dashur miq e lexoni kete lajm, ju lutem njoftoni studentet e regjise se filmit qe mund te aplikojne ne kete festival te rendesishem.
………………………………

We would like to inform you that Sarajevo Film Festival starts with a new programme this year – Student Film Competition. This call is open for all the academies and film schools of the region.
You can find more details and the application form on the link below:
If you have any questions, please don’t hesitate to contact:
competition.info@sff.ba.
We are looking forward to see your films!

PRIFILMFEST 20-27 April 2017

PriFest hap thirrjen per projekte filmike per BEST PITCH 2017
Ngjarja me e rendesishme e industrise se filmit ne vend – Prishtina International Film Festival ka hapur sot thirrjen per projekte filmike per garen e BEST PITCH per edicionin e ardhshem te PriFest qe ndodh ne 20-27 prill 2017 ne kryeqytet.
Thirrja I dedikohet te gjithe producenteve dhe regjisoreve nga Ballkani qe kane ne faze zhvillimi projektin e tyre filmik te pare apo te dyte. Data deri kur mund te dorezohen projektet eshte 15 Mars 2017! Projektet e perzgjedhura do t’I nenshtrohen trajnimeve me ekspert te huaj dhe prezentimit para juries nderkombtare per t’u perzgjedhur fitues te njerit nga shperblimet qe ofron festivali me partnere.
Per me shume informate shikoni thirrjen me poshte apo vizitoni webfaqen e PriFest www.prifest.org

PriFest. Friendship. Forever. 20-27 April 2017
www.prifest.org
PriFest has just announced the titles of the winning films that have competed throughout the week (22-29 April) in different categories within the Balkan program …