DAYBREAK


Filmi shqiptar DITA ZE FILL (DAYBREAK) i regjisorit Gentian Koçi, eshte pjese e katalogut te kompanise te distribucionit franceze WIDE qe do te prezantohet kete vit ne Festivalin e Filmit ne BERLIN.
WIDE eshte nje nga distributoret me te mire nderkombetare me nje numer shume te madh filmash ne katalog e saj.
Gjate diteve te zhvillimit te Berlin Film Market WIDE do te vizionoje DAYBREAK per klientet e saj.DITA ZE FILL eshte filmi i pare i gjate per regjisorin Gentian Koçi dhe eshte nje bashkeprodhim shqiparo – grek i financuar nga Eurimages, QKK Qendra Kombetare e Kinematografise, Greek Film Center, SEE etj.Ky film eshte financuar gjithashtu edhe nga RTSH Radio Televizioni Shqiptar.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn