Prezantimi i Biennales se 18-të të artistëve të rinj nga Evropa dhe Mesdheu – Durrës-Tiranë 4-9 maj 2017.

Prezantimi në Ministrinë e Kulturës i “Biennales se 18-të të artistëve të rinj nga Evropa dhe Mesdheu – Durrës-Tiranë 4-9 maj 2017.