Konferencë për Median – Mbledhja e 142-të të Bordit Menaxhues të Eurimages ne TiraneNjoftim për shtyp!

Qendra Kombëtare e Kinematografisë mban konferencë për shtyp në lidhje me fillimin e “Mbledhjes së 142-të të Bordit Menaxhues të Eurimages”, e cila zhvillohet në Tiranë në datat 8-11 mars 2016.

Konferenca zhvillohet në ambjentet e Ministrisë së Kulturës, salla “Tefta Tashko”, ora 11:00

Informacioni mbi eventin, bashkëlidhur.

Për çdo detaj të mëtejshëm ju lutemi të na kontaktoni.

QKK


Roberto Olla. Drejtor i Euroimages ne nje konference per shtyp per Mediat shqiptare ne ambjentet e Ministrise se Kultures, ne prani te Z. Ilir Butka, drejtor i QKK, si dhe Z. Ylljet Alicka, perfaqesues i Shqiperise ne Euroimages. Z. Olla lejmeron tani ne kete konference mbajtien ne Tirane te takimit te 142 te Bordit te Euroimages, si dhe po jep nje shpjegim ne lidhje me projektet shqiptare ne Euroimages si dhe punen e Euroimages.

Eurimages will hold its 142nd Board of Management Meetingin Tirana, this week March 8-11

The Albanian National Center of Cinematography informs that Eurimages will hold its 142nd Board of Management Meetingin Tirana, this week March 8-11. 
The meeting will be hosted by the Albanian National Center of Cinematography, who represents Albania at Eurimages.
Eurimages is the cultural support fund of the Council of Europe. Established in 1989, it currently numbers 37 European member states. Albania joined Eurimages in 2009.
With an annual budget of €25 million Eurimages promotes the European audiovisual industry by providing financial support to feature films, animations and documentaries produced in Europe. In doing so, it encourages co-operation between professionals established in different European countries. Eurimages also grants support for theatrical distribution and exhibition.