PREMIERE – ENGJEJT JANE LARG me regji te Gjergj XhuvanitDje ne kinema Millenium ne kryeqytet, u organizua premiera e filmit ENGJEJT JANE LARG me regji te Gjergj Xhuvanit.
Filmi eshte nje Bashkeprodhim i Shqiperise, Kosoves, Italise dhe eshte financuar nga Qendrat e Kinematografise te Shqiperise dhe Kosoves

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn