Centro Sperimentale di Cinematografia


Vizite e kryetarit te QKK z. Ilir Butka dhe drejtorit te Media Desk z. Arben Papadhopulli ne shkollen me te rendesishme te kinematografise ne itali Centro Sperimentale di Cinematografia ne Rome

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn