PRITJA, dokumentar nga Roland Sejko, i financuar nga QKK, Qendra Kombetare e Kinematografise, i realizuar me bashkepunimin e Arkivit Qendror Shteteror te Filmit, Arkivit historik te LUCEs dhe arkivave te tjera filmike dhe fotografike, shfaqet sonte ne TIFF, ne Kinema Millenium, ora 19.00

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn