BOTA SHQIPTARE dhe ARKIVI QENDROR SHTETEROR I FILMIT 


ju ftojnë në premierën e filmit të animuar “DEGA E VOGEL” nga regjisori Bertrand Shijaku, me mbështetjen e Qendrës Kombëtare të Qendra Kombëtare E Kinematografisë , diten e mërkurë, dt 10 qershor 2015, ora 12.00, në sallën e kinemasë në AQSHF.