GOLD mbaron xhirimet

Dje Bujar Alimani mbaroi xhirimet e filmit te tij GOLD, sot pashe disa nga materialet qe me mbushen me shprese dhe optimizem per kualitetin e xhirimeve te kryera … GOLD