Takimi i Kryetarit të QKK, me drejtuesit e qendrave kinematografike të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Takimi i Kryetarit të QKK, me drejtuesit e qendrave kinematografike të Maqedonisë dhe Bullgarisë, per mundësitë e krijimit te Forumit Ballkanik, për bashkëpunime të ardhshme kinematografike, Korrik.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn