Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

tabelat-e-monitorimit-te-vitit-2016


financatKëtu mund të gjeni info mbi financat e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë dhe të shkarkoni raportet 3-mujore të monitorimit për vitin në vazhdim.