Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

baner filma vizatimore ok

Filma vizatimorë

 Nr. Emërtimi Viti i realizimit Produksioni shqiptar

 

1 Konsensus 1998 Studio 7
2 Loja e Diallit 1998 4+1
3 Kapriço 1998 4+1
4 Fotografitë 1998 BOTA SHQIPTARE
5 Rimodelimi 1999 4+1
6 3 në 1 1999 4+1
7 Tuneli 1999 4+1
8 Dhe ndërroi lëkurë 1999 4+1
9 Rituali 1999 4+1
10 Gurgdhendësit 2000 BOTA SHQIPTARE
11 Shakaja 2000 4+1
12 Guri dhe liria 2000 Teuta TV
13 Kafeneja 2000 4+1
14 9 vjet e 9 ditë 2001 EUROSTAR
15 Koha e dashurisë së akrepave 2001 Studio GRISHAJ
16 Ndryshimi 2001 PEGASO
17 Princesha dhe hëna 2002 PEGASO
18 Metamorfoza 2002 PEGASO
19 Barbarët 2002 PEGASO
20 Mirazh në shkretëtirë 2002 BOTA SHQIPTARE
21 Dy autorë një personazh 2002 PEGASO
22 Ura 2003 PEGASO
23 Koha moderne 2003 BOTA SHQIPTARE
24 Zemër qeni dhe besë ujku 2003 BOTA SHQIPTARE
25 Ka ndodhur dikur 2004 BOTA SHQIPTARE
26 Dordoleci 2004 H. Hallamani
27 Fëmija ynë… 2004 EUROSTAR
28 Dhelpra dhe rrushtë 2005 IBRO
29 Porta e luanit 2005 IBRO
30 Bilbili dhe mbreti 2005 BOTA SHQIPTARE
31 Kungulleshka 2006 BOTA SHQIPTARE
32 Batterfly 2006 MAKU
33 Bishtprerat 2006 MAKU
34 Divi dhe gjahtari 2007 MAKU
35 Cunami 2007 MAKU
36 100 kafe 2007 NILOR
37 Esenca e jetës 2009 MAKU
38 Lakmia 2008 MAKU
39 Një natë 2008 MAKU
40 Guernica 2008 MAKU
41 Fajtori 2009 MAKU
42 Kamioni 2009 MAKU
43 Torollaku 2009 MAKU
44 Shelgu dhe kungulli 2009 BOTA SHQIPTARE
45 Mëkatari 2010 MAKU
46 Liria e madhe 2010 MAKU
47 Gjyqi 2012 MAKU
48 Puthjet etnike 2015 Projekt SXHJ
49 Dega e vogël 2015 BOTA SHQIPTARE
50 Faraway 2015 Projekt SXHJ
51 Sarah 2015 Maku
52 Filmi i parë 2015 Maku
53 Ritual i një qyteti 2016 BOTA SHQIPTARE
54 Një histori Në proces Projekt SXHJ
55 Boniboni Pelivoni Në proces Cinemania
56 Ritual në errësirë Në proces Creative Box
57 Kaini Miratuar Pika Pro