Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

baner filma artistike ok

Filma artistikë metrazhi i gjatë

Emërtimi Viti i realizimit Produksioni shqiptar
1 Dasma e Sakos 1998 EUROFILM
2 Nata 1997 STUDIO 6
3 Bolero 1997 B&G Film Pro
4 Porta Eva 2000 B&G Film Pro
5 Funeral Biznes 2000 AGV
6 Tirana viti 0 2001 K-Koci Production
7 Parrullat 2001 AGV
8 Nata pa hënë 2003 ART FILM
9 Misteret e Butrintit 2002 EUROFILM
10 Ëndërr dimri (Yllka) 2003 VEDIS +
11 Syri magjik 2004 ORA FILM
12 Lule të kuqe lule të zeza 2004 ZIG-ZAG FILM
13 I dashur armik 2005 AGV
14 Mao-Ce-Dun 2006 B&G
15 Koha e kometës 2008 K-Koci Production
16 Kronikë provinciale 2009 ALBIMAGE
17 Gjoleka djali i Abazit 2006 AGV
18 Trishtimi i zonjës Shnaider 2008 BUNKER FILM
19 Lindje-Perëndim-Lindje 2009 AGV
20 Ne dhe Lenini 2009 SK FILM
21 Sekretet 2009 S. A. E. TRIMEX
22 Gjallë 2009 ART FILM
23 Muajt e mjaltit 2009 SKA-NDAL
24 Ballkan Bazar 2011 ERAFILM
25 Shqiptari 2010 On Film Production
26 Ada 2013 S. A. E. TRIMEX
27 Amsterdam Express 2014 Akt Triangle production
28 Engjëjt janë larg 2015 On Film Production
29 Ndërkombëtarët Në proces Art Film P&D
30 Krom 2015 90 Production
31 Në anën tjetër të detit 2015 Eclipse S.A
32 Delegacioni Në proces ARTFILM
33 Streha mes reve Në proces Era Film
34 Elvis kthehet në shtëpi Në proces K-KOÇI Productions
35 Damari Miratuar 90 Production