Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Një tjetër bashkëprodhim i finacuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë Shqipëri filloi xhirimet më 11 mars.

“FUSHA E MELLENJAVE” me skenar dhe regji të Arzana Krajës ka bashkëprodhues shqiptar kompaninë “Action Production” dhe ka fituar financimin e QKK-së në skemën e fondit “Minority Co-production”. Filmi ka si  bashkëproducent edhe anglezin Harvey Ascott.

 

17155200_10154493363732525_5267214629333214590_n17103609_10154493363737525_8167250926838512154_n  17201369_10154493363797525_2208861546243825809_n 17202985_10154493363892525_2639073082684562693_n 17191084_10154493363792525_1804906909294769000_n

Fillon xhirimet filmi “FUSHA E MELLENJAVE” me regji të Arzana Krajës