Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Në 27 janar 2017 filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të shkurtër ” Shtëpia anës rrugës” me skenar dhe regji të Genti Kame, prodhim i shtëpisë kinematografike “Gentius Film”.

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

kame-1 kame-3 kame-2

Filloi xhirimet filmi i shkurtër “Shtëpia anës rrugës”, regjia Genti Kame