Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

efp logo 2

Ne linkun e mëposhtëm do të gjeni informacion mbi aktivitetin e European Film Promotion dhe se çfarë ofron kjo organizatë per Kinematografinë Shqiptare

Per te vizituar faqen zyrtare online te EFP, ju lutemi klikoni ketu: www.efp-online.com