njoftimi

THIRRJE PER APLIKIM Best Pitch 2016

  THIRRJE PER APLIKIM   Best Pitch 2016   Prishtina Film FORUM (PriFORUM) fton të gjithë filmbërësit nga Kosova dhe rajoni të aplikojnë në garën për çmimin ...

lexo më shumë

fff

Njoftim - FIRST FILMS FIRST

  FIRST FILMS FIRST Goethe-Institut Young Directors´ Academy South-Eastern Europe In 2016, Goethe-Institut starts a new, innovative and intensive professional training program with the ...

lexo më shumë

Artan Minarolli - Foto

Mesazh ngushëllimi

Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen e papritur nga jeta të regjisorit dhe ish-kryetarit të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë Artan Minarrolli. Ndajmë dhimbjen ...

lexo më shumë

vendime kmp

Vendim i KMP-së dt.21.12.2015

V E N D I M datë 21.12.2015 Në zbatim të nenit 9, paragrafi i parë i ligjit nr. 8096, datë 29.04.1996, “Për Kinematografinë”, ...

lexo më shumë

eurimages frontpage

Njoftim mbi ndryshime në Eurimages

NDRYSHIME “EURIMAGES” SKEMA E KINEMAVE DHE SKEMA E DISTRIBUCIONIT Në mbledhjen e 141-të Bordit Menaxhues të Eurimages mbajtur në datat 7-11 dhjetor 2015 në ...

lexo më shumë

njoftimi

Vendim i KMP-së, dt.07.12.2015

V E N D I M Datë 7.12.2015 Në zbatim të nenit 9, paragrafi i parë i ligjit nr. 8096, datë 29.04.1996, “Për Kinematografinë”, ...

lexo më shumë

vendime kmp

Vendim i KMP-së, dt. 24.11.2015

V E N D I M Në zbatim të nenit 9, paragrafi i parë i ligjit nr. 8096, datë 29.04.1996, “Për Kinematografinë”, i ...

lexo më shumë

njoftimi

Njoftim

Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton fillimin e xhirimeve për filmat e mëposhtëm të financuar nga QKK: Në datë 14 Nëntor filloi xhirimet ...

lexo më shumë

EFFA 2015

Thirrje për pjesmarrje EFFA – Call for Entries EFFA

Organizatorët e edicionit të katërt të Festivalit të Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri (22 Maj - 5 Qershor 2016) mirpresin filma mbarë ...

lexo më shumë

EFFA 2015

Thirrje për pjesmarrje EFFA në shkolla - Call for Entries EFFA School

Edicioni i tretë i Festivalit të Filmit Mjedisor në Shqipëri (EFFA) do të mbahet nga data 22 Maj deri më 5 Qershor ...

lexo më shumë

njoftimi

THIRRJE PER APLIKIM Best Pitch 2016

Postuar nga Administratori 08.02.20161
fff

Njoftim - FIRST FILMS FIRST

Postuar nga Administratori 19.01.20162
Artan Minarolli - Foto

Mesazh ngushëllimi

Postuar nga Administratori 31.12.20153
vendime kmp

Vendim i KMP-së dt.21.12.2015

Postuar nga Administratori 22.12.20154
eurimages frontpage

Njoftim mbi ndryshime në Eurimages

Postuar nga Administratori 16.12.20155
njoftimi

Vendim i KMP-së, dt.07.12.2015

Postuar nga Administratori 07.12.20156
vendime kmp

Vendim i KMP-së, dt. 24.11.2015

Postuar nga Administratori 24.11.20157
njoftimi

Njoftim

Postuar nga Administratori 18.11.20158
EFFA 2015

Thirrje për pjesmarrje EFFA – Call for

Postuar nga Administratori 14.10.20159
EFFA 2015

Thirrje për pjesmarrje EFFA në shkolla -

Postuar nga Administratori 14.10.201510

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

shoqatat e kineasteveshtepite filmikedistributoret okkomisionet

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE okapulia-frontpage