apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

  “Open Days” në Otranto mbi zhvillimin e sistemit të kinemasë midis Italisë, Greqisë, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kroacisë.   U mbyll mbrëmë edicioni ...

lexo më shumë

TIFF_forum

1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development Workshop & Pitching Competition

  Tirana International Film Festival in partnership with Torino Film Lab is happy to announce 1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development Workshop & Pitching Competition DEADLINE ...

lexo më shumë

Foto Endri

Njoftim per shtyerjen e afateve

Të nderuar kolegë   Qendra Kombëtare e Kinematografisë, bazuar në kërkesat me shkrim të disa kryetarëve të shoqatave të kineastëve, në të cilat kërkohet ...

lexo më shumë

njoftimi

Njoftim për hapjen e sezonit të konkurimit të vjeshtës

  Të nderuar kolegë Qendra Kombëtare e Kinematografisë ju njofton hapjen e sezonit të konkurimit të vjeshtës për projekte kinematografike:   Film artistik me metrazh ...

lexo më shumë

njoftimi

Njoftim mbi propozimet për Këshillin e ri të Miratimit të Projekteve (KMP)

  Të nderuar kineastë Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton se në datën 10 Shtator 2016, përfundon mandati dy vjeçar i Këshillit të Miratimit të ...

lexo më shumë

njoftimi

Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të liçensuara dhe të subvencionuara nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë jane te përjashtuara nga tatimi mbi fitimin.

"Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të liçensuara dhe të subvencionuara nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë jane te përjashtuara nga tatimi mbi ...

lexo më shumë

call scripts

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR NË 30 QERSHOR, 2016.

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR NË 30 QERSHOR, 2016.   Për t’ju artdhur në ndihmë autorëve dhe skenaristëve të cilët kanë pasur ...

lexo më shumë

call scripts

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016   The Albanian Center of Cinematography announces a DEADLINE EXTENSION for submissions in the ALBASCRIPT workshop! To ...

lexo më shumë

call scripts

Thirrje për për skenaristë dhe autorë

ALBASCRIPT Qendra Kombëtare e Kinematografisë në bashkëpunim me CINEUROPA organizon një workshop për skenaristë dhe autorë që kanë projekte filmike të gjata ...

lexo më shumë

call scripts

Call for scripts from Albanian film professionals

The Albanian Film Center has announced a call for scripts for its “ALBAScript: Script development and coaching for Albanian film professionals” training programme, organised ...

lexo më shumë

apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

Postuar nga Administratori 21.09.20161
TIFF_forum

1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development

Postuar nga Administratori 02.09.20162
Foto Endri

Njoftim per shtyerjen e afateve

Postuar nga Administratori 26.08.20163
njoftimi

Njoftim për hapjen e sezonit të konkurimit

Postuar nga Administratori 10.08.20164
njoftimi

Njoftim mbi propozimet për Këshillin e ri

Postuar nga Administratori 01.07.20165
njoftimi

Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të

Postuar nga Administratori 27.06.20166
call scripts

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR

Postuar nga Administratori 21.06.20167
call scripts

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016

Postuar nga Administratori 21.06.20168
call scripts

Thirrje për për skenaristë dhe autorë

Postuar nga Administratori 11.06.20169
call scripts

Call for scripts from Albanian film professionals

Postuar nga Administratori 11.06.201610

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

shoqatat e kineasteveshtepite filmikedistributoret okkomisionet

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE okapulia-frontpage