Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

  V E N D I M “Për krijimin e Këshillit Miratues të Projekteve të filmit artistik dhe dokumentar që do të funksionojë pranë ...

lexo më shumë

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

  Qendra Kombëtare e Kinematografisë fton të gjithë producentët dhe përfaqësuesit e shtëpive kinematografike të aplikojnë për projektet filmike në faqen www.filmcoproduction.com. Hapi ...

lexo më shumë

apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

  “Open Days” në Otranto mbi zhvillimin e sistemit të kinemasë midis Italisë, Greqisë, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kroacisë.   U mbyll mbrëmë edicioni ...

lexo më shumë

TIFF_forum

1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development Workshop & Pitching Competition

  Tirana International Film Festival in partnership with Torino Film Lab is happy to announce 1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development Workshop & Pitching Competition DEADLINE ...

lexo më shumë

Foto Endri

Njoftim per shtyerjen e afateve

Të nderuar kolegë   Qendra Kombëtare e Kinematografisë, bazuar në kërkesat me shkrim të disa kryetarëve të shoqatave të kineastëve, në të cilat kërkohet ...

lexo më shumë

njoftimi

Njoftim për hapjen e sezonit të konkurimit të vjeshtës

  Të nderuar kolegë Qendra Kombëtare e Kinematografisë ju njofton hapjen e sezonit të konkurimit të vjeshtës për projekte kinematografike:   Film artistik me metrazh ...

lexo më shumë

njoftimi

Njoftim mbi propozimet për Këshillin e ri të Miratimit të Projekteve (KMP)

  Të nderuar kineastë Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton se në datën 10 Shtator 2016, përfundon mandati dy vjeçar i Këshillit të Miratimit të ...

lexo më shumë

njoftimi

Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të liçensuara dhe të subvencionuara nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë jane te përjashtuara nga tatimi mbi fitimin.

"Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të liçensuara dhe të subvencionuara nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë jane te përjashtuara nga tatimi mbi ...

lexo më shumë

call scripts

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR NË 30 QERSHOR, 2016.

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR NË 30 QERSHOR, 2016.   Për t’ju artdhur në ndihmë autorëve dhe skenaristëve të cilët kanë pasur ...

lexo më shumë

call scripts

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016   The Albanian Center of Cinematography announces a DEADLINE EXTENSION for submissions in the ALBASCRIPT workshop! To ...

lexo më shumë

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Postuar nga Administratori 13.10.20161
Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Postuar nga Administratori 29.09.20162
apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

Postuar nga Administratori 21.09.20163
TIFF_forum

1st edition of TIFFORUM 2016: Script Development

Postuar nga Administratori 02.09.20164
Foto Endri

Njoftim per shtyerjen e afateve

Postuar nga Administratori 26.08.20165
njoftimi

Njoftim për hapjen e sezonit të konkurimit

Postuar nga Administratori 10.08.20166
njoftimi

Njoftim mbi propozimet për Këshillin e ri

Postuar nga Administratori 01.07.20167
njoftimi

Informacion- Shtëpitë filmike të prodhimit kinematografik, të

Postuar nga Administratori 27.06.20168
call scripts

SHTYHET AFATI I PRANIMEVE PËR ALBASCRIPT PËR

Postuar nga Administratori 21.06.20169
call scripts

EXTENDED DEADLINE ALBASCRIPT SUBMISSION JUNE 30TH 2016

Postuar nga Administratori 21.06.201610

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

shoqatat e kineasteveshtepite filmikedistributoret okkomisionet

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE okapulia-frontpage