16996498_728914427282643_1355196590093799200_n

Filluan xhirimet e filmit artistik Delegacioni

Filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë "Delegacioni", skenari  Artan Minarolli, regjia Bujar Alimani prodhuar nga "Art Film". Filmi ështeë financuar ...

lexo më shumë

NJOFTIM – HAPJA E SEZONIT TE KONKURIMIT PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS)

NJOFTIM – HAPJA E SEZONIT TE KONKURIMIT PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS)

  I.  Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton hapjen e sezonit të konkurimit të projekte kinematografike për:   Filma të kategorisë Indipendent: artistik me metrazh ...

lexo më shumë

hasani-1

Fillon xhirimet filmi i shkurtër Gruaja pa kohë, regjia Donald Hasani

Në datë 30 janar 2017 filluan xhirimet e filmit të shkurtër artistik "Gruaja pa Kohë" me regji të Donald Hasanit, prodhuar nga ...

lexo më shumë

kame-2

Filloi xhirimet filmi i shkurtër Shtëpia anës rrugës, regjia Genti Kame

Në 27 janar 2017 filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të shkurtër " Shtëpia anës rrugës" me skenar dhe regji të ...

lexo më shumë

Vendimi i KMP dt. 1 dhjetor 2016

Vendimi i KMP dt. 1 dhjetor 2016

  Njoftim Për zhvillimin e mbledhjes së Këshillit të Miratimit të Projekteve të datës 01.12.2016 Këshilli Miratues i Projekteve, u mblodh sot, më datë ...

lexo më shumë

Pamje nga xhirimet e filmit artistik të gjatë "Ndërkombëtarët"

Fillojnë xhirimet e filmit artistik Ndërkombëtarët

  Sot filloj xhirimet  filmi artistik i gjate "Nderkombetaret " me skenar te Ylljet Alicka dhe me  regji te Pluton Vasi me financim ...

lexo më shumë

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

  V E N D I M “Për krijimin e Këshillit Miratues të Projekteve të filmit artistik dhe dokumentar që do të funksionojë pranë ...

lexo më shumë

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

  Qendra Kombëtare e Kinematografisë fton të gjithë producentët dhe përfaqësuesit e shtëpive kinematografike të aplikojnë për projektet filmike në faqen www.filmcoproduction.com. Hapi ...

lexo më shumë

apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

  “Open Days” në Otranto mbi zhvillimin e sistemit të kinemasë midis Italisë, Greqisë, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Kroacisë.   U mbyll mbrëmë edicioni ...

lexo më shumë

16996498_728914427282643_1355196590093799200_n

Filluan xhirimet e filmit artistik Delegacioni

Postuar nga Administratori 27.02.20171
NJOFTIM – HAPJA E SEZONIT TE KONKURIMIT PER FILMIN INDIPENDENT DHE BASHKEPRODHIMET NE MINORANCE (MINORITY COPRODUCTIONS)

NJOFTIM – HAPJA E SEZONIT TE KONKURIMIT

Postuar nga Administratori 09.02.20172
QKK @ Berlinale 2017

QKK @ Berlinale 2017

Postuar nga Administratori 09.02.20173
hasani-1

Fillon xhirimet filmi i shkurtër Gruaja pa

Postuar nga Administratori 31.01.20174
kame-2

Filloi xhirimet filmi i shkurtër Shtëpia anës

Postuar nga Administratori 31.01.20175
Vendimi i KMP dt. 1 dhjetor 2016

Vendimi i KMP dt. 1 dhjetor 2016

Postuar nga Administratori 02.12.20166
Pamje nga xhirimet e filmit artistik të gjatë "Ndërkombëtarët"

Fillojnë xhirimet e filmit artistik Ndërkombëtarët

Postuar nga Administratori 02.11.20167
Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Vendim per ngritjen e KMP 2016-2018

Postuar nga Administratori 13.10.20168
Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Njoftim mbi mënyrën e aplikimit

Postuar nga Administratori 29.09.20169
apulia-film-commission

“Open Days” në Otranto

Postuar nga Administratori 21.09.201610

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

shoqatat e kineasteveshtepite filmikedistributoret okkomisionet

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE okapulia-frontpage